Do Mexika už to nemusíte mít tak daleko.
Chcete se podílet na rozvoji sítě našich restaurací?
Jsme síť mexických restaurací typu fast casual, založená na autentickém a chutném jídle, mladém a energickém kolektivu, moderních technologiích a úsměvu zdarma.
Držíme se toho, že mexická kuchyně je díky své vyváženosti jednou z nejzdravějších a nejvýživnějších na světě a proto používáme zásadně autentické, čerstvé a kvalitní suroviny. Vše vaříme od základu podle vlastních receptur, jedině tak se totiž dá docílit té správné chuti a požitku.
Našimi ideálními zákazníky jsou produktivní a zcestovalí lidé, kteří si uvědomují důležitost kvalitního jídla a přemýšlejí nad tím, co je pro jejich výživu správné.
Naplno se snažíme podpořit zájem o zdravé a výživné jídlo, stejně tak jako lidi, kteří se rozhodli nejíst maso či mléčné produkty.
Možná je i pro vás důležité se cítit jako v rodinné firmě
Oleh Telička
franšízant Hradec Králové
La Familia
Proč se stát členem naší mexické rodiny a provozovat franšízu?
Typy provozoven
Pomůžeme vám s výběrem toho pravého prostoru.
Na rušné ulici
STREET BISTRO
Základní požadavky:
– Umístění v centru města či jiné velmi frekventované lokalitě, prostor pro zákazníky a wc min. 70m²
– Prostor pro kuchyň a zázemí min. 30m²
– Velké výlohy do ulice s pěkným vstupem do interiéru
– Ideálně předem zkouladováno na restauraci s odpovídajícím zázemím (wc, sklad..)
– Technické zázemí – ohřev vody, přívod plynu a elektřiny 220 – 380V, VZT, popř. Klimatizace
– Dostupnost MHD a jiných veřejných prostředků
– Možnost venkovní zahrádky, soukromého parkování, skladové zázemí (sklep..)
Počet zákazníků / hod
60
Zaměstnanců
5
Plocha
100-200m²
V obchodním centru
FOOD COURT
Základní požadavky:
– Umístění v atraktivním a navštěvovaném OC s dobrou možností parkování
– Průchodnost centra: min. 8 000 lidí denně
– Jednotka je součástí foodcourtu pro min. 150 lidí
– Prostor pro kuchyň a zázemí min. 30m2
– Výdejní prostor min. 15m2
– Technické zázemí – ohřev vody, přívod plynu a elektřiny 220 – 380V, VZT, popř. klimatizace
– Dobré zázemí jednotky z hlediska OC
– WC pro zaměstnance (pokud není součástí jednotky)
– Blízkost zásobovacích ramp a popelnic
Počet zákazníků / hod
60
Zaměstnanců
3
Area
45-60m²
Kdekoliv
TAKE AWAY BISTRO
Základní požadavky:
– Prostor pro kuchyň a zázemí min. 30m2
– Prostor pro zákazníky min 20m2
– Ideálně zkolaudováno na restauraci
– Technické zázemí – ohřev vody, přívod plynu a elektřiny 220 – 380V, VZT (v případě možnosti centrální kuchyně a více provozoven ve větších městech není nutno mít přívod plynu a VZT na úrovni standardní kuchyně)
– Možnost venkovní zahrádky, soukromého parkování
– Dostupnost MHD a jiných veřejných prostředků
– Skladové zázemí (sklep..)
Počet zákazníků / hod
30
Zaměstnanců
2
Area
50-80m²